Dorothy de Deva: „pierdut făcăleț, caut praz vânjos”

Ieri dinspre Craiova spre Penitenciarul Deva a răsunat imnul Olteniei – „Foaie verde măghiran, M-a făcut muica oltean!„, din biroul directorului și până în administrativ.

Conexând cele două repere, Oltenia şi Deva, ne reiese fără dubii cine este interpretul. Ați ghicit: scumpa Dorothy!

Multe persoane la început ar fi sceptice şi n-ar crede o așa „fabulă”, însă așa cum v-am obișnuit, Prison info are mereu surse sigure şi demne de încredere.

Pe scurt, aflăm că Dorobanțu-L avea toate motivele să cânte imnul „prăzarilor„, deoarece ieri, 15.01.2018, în complicitate cu câțiva amici care nu ies din ordinul bo$$-ului, acesta şi-a depus intenția de a fi detașat la Penitenciarul Craiova Pelendava.
Da, dar cum să facă una ca asta?„, s-ar întreba poporul, „Cum, când cu două luni în urmă le râdea-n nas angajaților de acolo şi îi categorisea ca fiind PRĂZARI?„. SIMPLU: Decizii după cum bate vântul, hotărâri după cum îi ninge lui Busu la meteo, sau după cum apare sorinel la Anepeu (a se citi Soarele=zi însorită, călduroasă).

Ho bre! Fuseră vorbe la caterincă, nu mai ştiți de glumă?!„, își justifică faptele necugetate secretarul capitalizat, ridicându-şi fustița în carouri şi coborându-şi cu regret privirea.

Gluma-i glumă, dar de ce un transfer din buricul Capitalei tocmai acolo la țară? De ce acolo la fermă unde miroase urât și oamenii sunt duri (nu le place margarina nici la micul dejun)? Să fie oare adevărat anunțul din ziar pe care l-am primit pe adresa redacției de la un cititor?:

Pierdut făcăleț, caut praz vânjos. Ofer recompensă. Dorothy, relații la telefon: 0769.069.989

Să fie oare acesta motivul solicitării?

Dar dacă vine, ce face fără făcăleț? Se va adapta specificului unității și va trece de la frecat (ness-ul) la muls sau la monte? Dilemma…

Mai există și o ultimă variantă: dat fiind faptul că ne urmărește site-ul zilnic, poate s-a inspirat din ultima poveste de dragoste publicată de către noi cu Violeta, o tânără absolventă de medicină, care şi-a făcut cunoscută povestea de dragoste a vieţii sale, desprinsă parcă dintr-un scenariu de film, pentru a demonstra cât de puternică este iubirea, ce miracole poate face şi cum poate învinge în faţa prejudecăţilor.

Să asistăm oare la un nou roman de succes care va rupe inima cititorilor: „Dorothy nu uită prima dragoste„?

Să fie oare vorba, de această dată, despre povestea unui tânăr exmatriculat de la Academia de Poliție, care vrea să-şi facă cunoscută povestea vieţii sale, desprinsă parcă dintr-un thriller, care pentru a demonstra cât de puternică este iubirea, a renunțat la toată dragostea oferită de Dumitraşcu-L pentru a se întoarce la prima iubire: Prazul verde şi vânjos? Rămâne de văzut.

Va urma!

Un gând despre “Dorothy de Deva: „pierdut făcăleț, caut praz vânjos”

  1. Secretara cu facaletz

    (editat admin) asta pervers cate unitati mai shimba. (editat admin) asta uman, care isi da cu gura/parerea despre oricine, cand isi gaseste locul? Acolo la fund. La fundul sistemului penitenciar. O (editat admin) bipeda chiar isi schimba locul dupa bunul plac? Dupa cum i se ridica facaletzu la spate. Daca e pe dreapta o ia la bucuresti ( de la tac su dumitrascu). Daca e pe stanga o ia de la toti oltenii? Pana cand?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.