Ganduri tulburi sau Federatia chiar se ‘dizolva’?

In cursul zilei de astazi a fost amorsata bomba in inima FSANP.

In loc sa-si apere functionarii din sistem care-l platesc pentru asta, si sa le reprezinte interesele acestora, faraonul a trecut la ‘dizolvarea’ BEx-ului. Sursele noastre sustin ca, cel intitulat presedinte al FSANP, say-goodbye-french1ar fi scos de la inima si din mediile de comunicare interna ale Federatiei, mai multi lideri ai sindicatelor reprezentative printre care se numara si componenti ai BEx-ului. Aplicand zicala: ‘cine nu-i cu mine, e impotriva mea’, faraonul le-a dat ‘x’ din motive de nesupunere.


Nu stim inca daca bomba recent amorsata va exploda sau sunt doar gandurile tulburi si cosmaruri care nu-i mai dau pace in ultima perioada faraonului. Sa fie oare dosarele pe care le are pe rol atat de apasatoare? Sa-i fi creat cosmaruri Prison info prin prezentarea pe fata a dedesupturilor nestiute si a magariilor ascunse la care apeleaza? Vom afla in curand.

Pana atunci haideti sa revenim la capitalist. Cum care capitalist? Personajul care a revolutionat Ghidul carierei.
Nu puteam sa nu il mentionam in aceasta postare, pentru ca se afla in stransa legatura cu subiectul principal al articolului. Dupa indepartarea mai multor lideri de sindicat printre care si membri BEx, ceilalti supusi ai faraonului au venit cu propuneri. Dorobantul numit in BEx prin DZU. Pe bune, chiar asa a fost propus de un ploiestean.
Asta la scurt timp dupa ce a obtinut detasarea la ANP. O detasare ciudata ce poate pune sub semnul intrebarii daca faraonul detine secrete din arhiva SIPA, secrete ce deschid usi nebanuite in ANP.

Nu putem decat sa ne mandrim ca Prison info este un bun promotor si o buna rampa de lansare. Un proaspat simpatizant al nostru, ne intreba, pe pagina de facebook a blogului, cum a reusit Dorobantul sa promoveze atat de repede si atat de sus. Ce a vandut si pe cine.
Nu stim inca reteta de succes a craiului, dar il rugam pe aceasta cale sa ne-o transmita si noua ori pe blog https://prisoninfo.wordpress.com/, ori pe pagina oficiala https://www.facebook.com/Prison-info-105255536811115 , pentru ca stim sigur ca ne urmareste.

Prison info va doreste un inceput week-end linistit.

Un gând despre “Ganduri tulburi sau Federatia chiar se ‘dizolva’?

  1. Pingback: Problemele din penitenciare sau concediul de la mare?? | Prison Info

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s